The Basic Principles Of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Dürüst işinin ehli 30 yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Herkeze merhaba ben medet fifteen yildir tesisat isleriyle ugrasiyorum anadolu ak ve gunes sigorta firmalarinin tesisat islerini yapiyorum

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

Su kaçaklarını tahmin ederek değil, teknolojik cihazlarımız ile noktasal olarak tespit ediyoruz.

Merhaba ben ten yılı aşkın bu işi yapıyorum eğer su işleriniz varsa gönül rahatlığıyla güvenerek yaptırabilirsiniz tıkanık varsa kırmadan dökmeden makineyle açıyorum İstanbul geneli çalışıyorum

Su kaçak tespiti yapmak için işlem yapılan bağlantılar alt kata su sızması olmadığından emin olmak için kontrol edilmelidir.

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

fifteen yıllık tecrübe ile güvenilir kaliteli ve güler yüzlü hizmet arayanların adresi Havuz bakım ve temizliğinde de 15 su kaçak tespiti yıllık tecrübeye sahibiz

su kaçağı tespiti Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

Akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu cihazlar, suyun borular içinde geçerken oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

Termal su kaçak tespiti kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Bu işlemleri kurumsal ya da bireysel ayırmadan tamamen uygun fiyat – yüksek kalite iş anlayışıyla birlikte gerçekleştirdik. İşte İstanbul’da ve diğer birçok şehirde bulunan şubesinde hizmet verdiğimiz o kurumsal firmalar…

Bu yeni yöntemler kurumsal tesisat firmaları tarafından kullanılmaktadır. Ancak su kaçak tespiti sizlere tavsiyemiz tesisatçıya mutlaka tesisat kaçak su kaçağı tespit tespit cihazı ile kırmadan su kaçağı bulma ile ilgili bilgi alın.

Su kaçağı tespit cihazlarıyla erken müdahale ederek su kaçaklarını hızlıca onarabilir ve böylece su faturalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

Report this wiki page